HBO voorlichtingsavonden

 

Op dinsdag 5 november en donderdag 7 november 2019 organiseert de decanenkring Eindhoven e.o. twee regionale HBO-Studievoorlichtingsavonden voor de leerlingen van 4-havo, 5-havo, 4-vwo en 5-vwo van 18 middelbare scholen in Eindhoven en directe omgeving.

In drie verschillende rondes worden voorlichtingen gegeven over ruim 60 verschillende HBO-opleidingen. Dinsdag 5 november is globaal iets meer gericht op de M-profielen, donderdag 7 november wat meer op de N-profielen en biedt tevens de meer algemene voorlichtingen.

Leerlingen kunnen tijdens elke avond maximaal drie voorlichtingsrondes bezoeken; deze starten om 19.00 u., 19.45 u. en 20.30 uur, en duren ieder max. 40 minuten. De voorlichtingsavonden worden gehouden op het Stedelijk College Eindhoven, locatie Henegouwenlaan 2a in Eindhoven.


Inschrijven is uiterlijk mogelijk t/m vrijdag 25 oktober. Indien een voorlichting volgeboekt is dan wordt de inschrijving voor deze voorlichting eerder gesloten. Wacht dus niet tot het laatste moment!

Om te kunnen inschrijven kies je in het menu rechtsboven voor Inschrijven, en klik vervolgens op het logo van je school. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail, waarin ook een persoonlijk code staat waarmee je je inschrijving op elk gewenst moment kunt aanpassen.

 

Klik hier als je de informatie over de voorlichtingen wilt bekijken.